South Bellmore Veterinary Group Review: Stappen voor het handhaven van de beste gezondheid voor uw huisdieren

Als eigenaar van een huisdier bent u er verantwoordelijk voor om te allen tijde zeker te zijn van de gezonde conditie en levensduur van uw geliefde dieren. Geef ze gezonde voeding en vergeet niet onnodige blootstelling aan bepaalde soorten vaccins, hartworm en vlooien- en tekenpreventie te voorkomen. Meststoffen, pesticiden en herbiciden moeten ook worden vermeden om de beste gezondheid voor uw dieren te garanderen.

South Bellmore Veterinary Group staat in Long Island bekend als een betrouwbare zorg en service voor huisdieren, en met hun uitgebreide mogelijkheden hebben veel eigenaren van gezelschapsdieren de groep alleen bezocht om voor de zorgen van hun huisdieren te zorgen. Met de hulp van een paar deskundigen heeft de groep deze post voorbereid om u te helpen de beste gezondheidstoestand van uw dieren te behouden.

Zorg voor een vers dieet voor uw huisdieren. Kies ervoor om ze een verscheidenheid aan compleet, vers en voedzaam voedsel te voeren. Een van de beste diëten volgens de meeste experts is goed voorbereide en uitgebalanceerde rauwe voeding, dus zorg ervoor dat je wat vers, gevriesdroogd of gedehydrateerd voedsel meeneemt. Het is ook een goed idee om zelfgemaakte, gekookte diëten te hebben, samen met premium graanvrij en glutenvrij commercieel voedsel.

Zorg voor goede voedingssupplementen. Maak er een prioriteit van om uw huisdieren een goede hoeveelheid vetzuren te geven, zoals omega 3 en omega 6, andere vitamines / mineralenmengsels, en vooral prebiotica en probiotica. Anders dan bij honden, hebben katten minder jodium nodig, maar meer taurine.

Elke dag produceren zowel mensen als dieren cellulaire, schadelijke vrije radicalen, die aanleiding kunnen geven tot het risico van chronische weefsel- en cellulaire stress, infecties en zelfs kankers. Maar met de eerder genoemde supplementen, kunt u dat risico verminderen omdat dergelijke belangrijke antioxiderende effecten hebben.

Kies de juiste vaccinatie. Vermijd over-vaccinatie van uw huisdieren en de belangrijkste vaccinaties moeten op het juiste moment worden gedaan. South Bellmore Veterinary Group wilde uw puppy's of kittens om initiële vaccins voor kernziekten te nemen om hun bescherming tegen onze gecompliceerde omgeving te garanderen. Zorg ervoor dat u ze niet op zeer jonge leeftijd voor dergelijke belangrijke vaccins neemt, net als vóór zes weken. Je puppy of kitten heeft zeker een achtergebleven maternale immuniteit die de vaccins kan neutraliseren, dus wacht tot 8,5 tot 10 weken.

Andere vaccins zouden schadelijke effecten kunnen veroorzaken (bijvoorbeeld gedode vaccins) vanwege de componenten en conserveermiddelen ervan, zoals kwik, foetaal kalfsserum en additieven. Overweegt u niet-kernvaccins voor uw huisdieren? Je moet er wel twee keer over nadenken en het blootstellingsrisico van je plek en je algehele levensstijl bepalen. Je moet heel voorzichtig zijn met je beslissingen en baseer je niet alleen op een nieuws- of mediahype.

U bent eveneens wettelijk verplicht om uw huisdieren tegen rabiës te laten vaccineren vanaf 12 weken of zo lang als 24 weken. Jaarlijkse boostervaccins waren niet helemaal nodig als uw puppy of kitten echt was geïmmuniseerd, wat ook wordt overwogen om ze niet te vaccineren. U kunt meer te weten komen over de immuniteit van uw huisdier door een bloedafname met serumantilichaam vaccin titers.

Promoot een actieve geest voor uw huisdieren. Dieren hebben ook mentale stimulatie en fysieke activiteiten nodig. South Bellmore Veterinary Group adviseert om regelmatig te oefenen of te spelen met uw huisdieren en vergeet niet om een aantal taken, lof en basistraining op te nemen. Als volwassene is je drukke schema begrijpelijk en het feit dat je de dieren thuis moet laten wanneer je maar wilt, maar laat de tv tenminste open staan of laat een paar goede muziek achter zodat de huisdieren ervan kunnen genieten. In het weekend zou het leuk zijn om samen activiteiten te hebben.

Ga met een holistische benadering. Blijf weg van chemicaliën en kies voor natuurlijke benaderingen en producten. Je moet zorgen voor de meest natuurlijke en veiligste opties voor je dierbare dieren. Net als South Bellmore Veterinary Group, wilde je ook het beste voor je huisdieren, en met een integrale en holistische benadering kan dit enorm bijdragen aan hun positieve gezondheid en medische zorg.

Bovengenoemd hierboven waren de basis en als er een tijd is dat u de professionele zorg van een dierenarts moet krijgen, aarzel dan niet om bij de Veterinaire Groep van South Bellmore te komen.